Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/sjb.dk/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228 Sct Jørgen Badmintonklub - Om klubben

Sct. Jørgen Badmintonklub har eksisteret siden 1963, og er en mindre klub med ca. 80 medlemmer. En klub med mange gode traditioner. I Sct. Jørgen er der fokus på både badminton og det hyggelige samvær. Det sociale liv prioriteres højt i klubben, og nye medlemmer lærer hurtigt, de andre spillere at kende.

Der spilles på faste spilletider, men ofte ikke mod de samme spillere, da der spilles med 2 træningspas pr. time. Kampene fordeles af holdlederne, så man får nogle hårde, spændende og jævnbyrdige kampe!

I 2009 oprettede Sct. Jørgen et hold for juniorspillere, hvor der er ansvarlig træner tilknyttet træningen. Træningen for juniorspillerne består i forskellige øvelser med ketcher og fjerbold, småspil og kampe, samt forståelse for reglerne i badminton.

Så, hvad enten du er ung eller gammel, nybegynder eller øvet – så er du velkommen til at komme ned og besøge os og få et par prøvetimer.

Er du nybegynder, kan du låne en ketcher de første gange. Ellers skal du bare bruge træningstøj samt indendørs sko.

Er du øvet, har du mulighed for at spille holdkampe. I denne sæson har vi følgende hold tilmeldt under Dansk Badminton Forbund:

1. hold i serie 3
2. hold i serie 3
40+ i serie 4
50+ i serie 6

Se holdene her

Gå til toppen